Újévi Fogadalmak (gyakorlati tippekkel :) )

Intro

Zen. Jóleső üresség tölti ki az elméd, ami már önmagában is logikai ütközés, de mégis ezt érzed. Már kevésbé forog veled a világ, kezdenek tisztulni a gondolataid… önellenőrzés következik. Hol is vagy? Mit is akartál csinálni?

A háttérben halk karácsony dallamok szolnak, édeskés illatok keverednek a csillagszóró éget szagával. Rémlik, hogy valamit szerettél volna, de mit is volt az? Nem emlékszel. Közben beszélnek hozzád, máshol jársz, de szerencsére az automata válaszadó rendszer még működik, így senkinek sem tűnik fel, hogy valójában nem vagy jelen.

Mit is szerettél volna? Rémlik valami, de nincs meg…. mi is volt az?

Megvan!

Tisztulnak a gondolataid és kezdesz visszatérni.

Az utolsó szelet bejgli volt az. Igaz az előző három is az utolsó volt, de mindegy. Az előző utolsó három pálinka után már igazán nem tétel.

Nomeg amúgy is karácsony van.

fákingbjutifulpicsör

Jövőre meg úgyis minden más lesz. Mert itt az év vége is ugye.

A karácsony estéje valójában a következő évi fogadalmak előjátéka.

De most még karácsony van. Így betolod még azt az utolsó szelet bejglit. Először az utolsó mákosat, amit az utolsó szelet diós követ.

Hú ez odabassz, hol a kóla?

Miközben a következő kör cukorsokk elragad magával, homályosan rémlik, talán az iskolapadból (?) – repetitio est mater studiorum.

Mivel mindig is jó diák voltál így lesz még egy pár utolsó köröd a fentiekből.

Értékelés

andalka

Hogy is volt ez tavaly? Annyi terved volt annyi mindent szerettél volna csinálni. De nem egészen így alakult és elröppent ez az év (is). Node a következő az más lesz….

Mitöl is amúgy?

szerk. – nyugi, majd folytatom tesó 🙂

Osszad megfeleShare on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0