Éjjeli Vakond – Magyar retro gamer csatorna ajánló

Retro gamer csatorna? Bizony ilyenek is akadnak. A hc arcoknak nem ismeretlen az AVGN (Angry Video Game Nerd) csatorna. Erre még igen korán bukkantam rá, amikor SNES-emhez kerestem valami bigyulát a neten.

Jó lett volna valami hasonló magyarul, de igazából sokáig nem volt. Belefutottam időnként egy két videóba, de nem voltak az igaziak. Az a plusz nem volt bennük. Egészen a tegnapi napig. Facebookon osztotta meg valaki és ránéztem egy videóra. Nem rossz, nem rossz, gondoltam. Közelebbről megvizsgálva kiderült, hogy egy pár éve indult csatorna terméke amin már több tucat hasonló videó is található. Király.

Elkezdtem fogyasztani őket miközben tettem vettem (leginkább így szoktam youtube videokat “nézni”). Jol megkülönböztethető stílus, nem csak az aktuális játék, hanem mindez szórakoztató plusz körítéssel tálalva, nekem tetszik.

Meglepően kevesen követik még, egy kicsit tudatosabb marketing segíthetne ezen. Mert amikor ezekre a témákra kerestem sose dobta fel a kereső ezt a csatornát – sajnos.

Node a lényeg, aki szereti az ilyet meg ezt a témát, annak bátran ajánlom, Kövesd! (katt a képre!) 🙂

Készítette: Balázs Bence